Bohužel souhlasím do puntíku s výše uvedeným, takže jsem již přes 10 let elektronickým asociálem. Jedni mě zatracují, jiní vysmívají, třetí říkají, že jsem šťastlivec a mám od toho klid. Že je to žrout času je můj boj, ale já se tomu prostě nechci zaprodat z těch šmírovacích důvodů a i pro tu politiku "buď s námi, nebo proti nám", čili že mi furt někdo něco postuje přes fb, ale já nejsem v sektě, takže smůla. Pravda, Google je podobný ale telefon s Androidem už taknějak fakt mít "musím".
A prvotním důvodem proč nemít fb byl historický vývoj:
-
založ si email, je to super-OK, je to pomalé, můžu jen pár minut měsíčně, ale zkusím to
-
kdy už budeš mít mobil?-nevím, až mi ho naši koupí (5110 stála masakry) a stejně nikdo nemáme na kredit
-
dělej, založ si ICQ, to je bomba!-OK, ale po roce už jste tam nikoho nesehnali a posílání souborů padalo
-
dělej, založ si lide.cz, ať můžeš na Spolužáky-hmm, takže po roce tam nikdo nechodil a Spolužáci už neexistují
-
dělej, založ si Skype, to je super, pokecáme-jasně, jenže nemám takový přístup k netu, aby mi to šlapalo a když někoho sháním, tak tam není a musím mu beztak volat, aby se připojil. V té době už jsem to spíše vyřešil mobilem, emailem, nebo v hospodě....
No a když přišli s fb, tak jsem se šprajcnul a řekl NIKDY, protože když pak nakonec člověk od někoho něco potřebuje, stejně ho naháním mobilem. A co se z toho stalo za zvěrstvo mě jen utvrzuje v mém bojkotu.
Ale jinak chlastám a žeru maso, takže to se mnou snad tak zlý nebude.
Sorry za OT, ale vlstně se o tomhle problému nikde nemluví.
Takže jsem rád za internetová fóra a ta snad ještě nějaký čas vydrží...a pak nám snad ještě zbyde semtam nějaká hospoda