No takže začali už ve středu večer, kdy se usadily tubusy podpěr č. 7, 8, 9 10 a 12 (č. 8 a 9 jsou vysoké cca 16 m a proto se skládají ze 2 dílů, stejně jako č. 13 a 15). Včera v časných ranních hodinách (cca od pěti do sedmi) byly vrtulníkem usazeny tubusy podpěr č. 2, 6, 11, 13, 14 a 15 a hlava podpěry č. 2, kvůli větru se však práce musely přerušit (vrtulník s hlavou podpěry č. 12 se musel dokonce vrátit). Vítr zeslábnul (max. povolená hodnota je 2 m/s) až večer, takže kolem 17:30 se mohlo pokračovat. Od shora dolů se usadily hlavy podpěr č. 15 až 6. Zajímavé je, že u podpěr č. 6 a 11 se usadil nejprve příčník hlavy a až pak samostatně montážní nástavba (tzn. jeden let navíc), narozdíl od všech ostatních podpěr, kde se hlava usazovala vcelku. Po menší přestávce se kolem 19:45 začalo s kladkovými bateriemi, lítalo se cca do 21 h, možná i déle. Zbývající kladkové baterky, co se nestihly včera, se pak zřejme osadily dnes ráno.
Podpěry č. 1, 3, 4 a 5 se montovaly jeřábem už dříve, včetně kladkových baterií. Včera se pak stejným způsobem usadila podpěra č. 17 a dneska je na řadě č. 16.
Já jsem byl v Koutech od 7:30 do 20:30 (takže celkově 13 hodin

), takže ranní montáž tubusů jsem bohužel zdokumentovat nemohl. Co se týče počasí tak ráno zataženo, od cca 8 hodin (akorát co jsem přijel

) slunečno a kolem 13 - 14 h se opět zatáhlo

(no ikdyž díky tomu se možná utišil vítr

, jinak hrozilo že budou pokračovat až dneska).
Na trase jsou celkem 3 nosnotlačné podpěry (č. 5, 6 a 13), za dolní stanicí je tlačná jen jedna, zato ovšem s 16 kladkami. Horní poháněcí stanice bude v krátké tzv. "sportovní" verzi.
U dolního vleku již stojí všechny podpěry a stanice, u horního zatím jen horní stanice a připravuje se montáž trasy.
Tak zatím aspoň malá ochutnávka: