Zajimavost:
http://www.vertigosurf.co.nz/content/to ... page=0%2C2 jinak ty kotvy a pasy k tem lanovejm vlekum jsou k prodeji i jinde na netu (celkem palka teda)
Dotaz: Zkousel ste nekdo, jestli je da nejaka obdoba kotvicky/zvratky chytit i na PP staceny lano prumeru cca 16 mm?
Domadelnej kotvickovej vlek, co jsem mel rozjednanej asi nebude, pan majitel k nemu ma zrejme vetsi citovy vztah nez jsem cekal a vidi v tom tu svoji prci pred 30 lety a tak pozaduje jako minimalni cenu castku, ktera je vice nez dvounasobna maximalni castce, co jsem ochoten investovat, takze se asi neshodnme...
Jeden z napadu je improvizace zalozena na stavebnim vratku, ty se daj koupit kolem 3000,- jen jsou asi vetsinou trochu zbytecne pomaly. Pak by me ale zajimavejsi prislo tocit tluste PP lano, kde deti muzou jezdit jen drzici se rukou (klasika provazek) a vystoupit kde chteji, coz je asi jednodussi nez manipulace a svazeni kotvicek dolu, ale zase kdyz uz tak bych to natahl na delku cca 120 - 150m a to uz pro zdatnejsi jet cely jen za ruku (zvlast kdyz rychlost vratku EVL300 co je nejcasteji k prodeji) je 26 m/min je celkem sneci, 150m trasu by to jelo pres 5 minut takze pro ty, co jedou az nahoru by zase kotvicka nebyla spatna....
Nebo to pustit z hlavy, dat ocelovy lano 6mm a holt kotvicky?
IginLa: Proste omluva, mozn ajsem na tebe vyjel zbytecne. Jasne ze jsem ten tvuj prispevek cetl, ale legislativni duvody nezminuje a nakonec moje uvahy mozna nebyly az tak nesmyslne viz
viewtopic.php?p=10680&sid=49d00bdbe97e5b07c31c01896985dc45#p10680 ...
Honza